5 must-haves från Estée Lauder!

2016-09-27

Sophia, hudteraupeut och en del av eleventeamet tipsar om 5 olika must-haves ur Estée Lauders sortiment, nytt här hos oss på eleven! Prova effektiva serum eller högpresterande makeup!

2x Serummirakel
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
Om du letar efter ett serum som kan det mesta, kolla hit. Med en formula som verkar för att reducera alla typer av tecken på åldrande, ge huden en ordentlig portion fukt och samtidigt framhäva förlorad lyster är det här en multifunktionell produkt som inte kommer göra dig besviken. Det passar dessutom alla hudtyper.
Estée Lauder New Dimension Serum
Glöm kniven - det här är ett serum med en lyftande samt volymgivande effekt för att ge huden en slät och spänstigt ungdomlig look! Återfå förlorade ansiktskonturer, lyster och stärk samtidigt huden mot omgivande stress.

Kräm de la kräm
Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Complex II
När rynkorna börjar göra sig påminda - satsa på en kraftig anti-age-effekt! Denna ögonkräm jobbar på alla synliga tecken på åldrande kring ögongen som linjer, rynkor, påsighet, mörka ringar, torr hud samt ojämn hudton.

Högpresterande Makeup
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup
Nu kan du sluta oroa dig - det här är nämligen en heltäckande foundation som sitter som berget i upp till 15 timmar! Med snygg semi-matt finish, formulerad helt utan olja lägger den sig lätt, naturligt och felfritt på huden.
Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick
Skäm bort läpparna med ett läppstift som både återfuktar, intensifierar och skulpterar. Med härligt intensiva färgpigment som sitter i upp till 6 timmar.