Bronzer - sommarens rouge, highlighter och puder i ett!

2016-07-17

Sol eller ej - vi vill ha vår snygga sommarbränna! Ta hjälp av en bronzer för perfekt sommarglöd.

Välj en nyans som ligger nära din färg på armar eller dekolletage. Applicera bronzern där solen naturligt träffar ansiktet - på panna, kinder, och käklinje, eller lägg som en lätt bas över hela ansiktet för maximal sommarglöd. Använd inte för mycket produkt på en gång, utan bygg i lager för att få till rätt nyans.

Skimrande eller matt finish? Pudertextur eller stick? Vi tipsar om olika alternativ:

Gnistrande lyster
the Balm Betty-Lou Manizer
Om du som många med dig trollbundits av the Balm's highlighter Mary-Lou Manizer så är det här något för dig! Med samma subtila skimmer och silkesmjuka finish ger den här bronzern huden en lyxigt solig look.

Vårdande olja
rms beauty Buriti Bronzer
Japp, rms beauty vet vad dom snackar om när dom skryter om perfekt avvägda pigment i sin krämbronzer. Snygg naturlig färg och supermjuk formula baserad på vårdande buritiolja.

Pudrig perfektion
bareMinerals All Over Face Colours
En smart grej såhär års är att byta ut ditt transparenta puder mot en lättare bronzer för att avsluta din sminkrutin med lite extra smickrande färg. Den här varianten från bareMinerals är (såklart) baserad på 100% naturliga, vårdande mineraler och ger ett naturligt och fräscht resultat!

LYX
By Terry Tea To Tan, Face & Body
Supernaturlig vattenfärgsfinish och en sprayformula som fördelas jämnt, så jämnt över huden. Det här är bronzernas Rolls Royce, som dessutom innehåller gyllene mikroprismor för strålande glöd, på riktigt.

Nyansrikedom
NYX Matte Bronzer
Välj och vraka mellan fem olika nyanser för att hitta din perfekta match! Resultatet: honungs-glödande hy precis så som du vill ha den.

On-the-go-vänligt stick
Ciaté Glow Pop Créme Highlighter
Sommardagar tenderar att bli dagar långt från badrumsskåpet. Den här krämiga highlightern i form av ett stick är perfekt att ta med i väskan för att framhäva dina vackra drag med lite solig lyster varsomhelst, närsomhelst.