Ciaté Gelology

2016-05-18

Ciaté har nyligen lanserat en kollektion som heter Gelology där 13 av deras bästsäljande nagellack har fått en ny formula med kraftigt pigmentering och som tillsammans med det specialdesignade topplacket ska hålla i upp till 10 dagar.

Jag kommer att visa er ett par av nagellacken idag, en mörkblå helt underbar nyans som kallas Gelology Pool Party och en mörkröd nyans som kallas Dangerous Affair. Den kraftiga pigmenteringen som lacken har gör livet enklare och jag fick båda lacken att täcka med ett enda lager. Det specialdesignade topplacket gör naglarna ännu glansigare och om det är så att manikyren håller i upp till 10 dagar (jag har dock inte testat detta) så är den här serien perfekt att använda inför en resa då man inte har tid eller möjlighet att måla naglarna.

Bland Gelology lacken återser vi nyanser som passar alla årstider och alla smaker. Vi har ljusa pasteller, hudfärgade toner och mörkare nyanser.

För nail arten nedan har jag använt mig av en kraftigare plastpåse (zip-påse) där jag har målat ett par större områden med båda lacken. Sedan tog jag en tandpetare och gjorde mönster i områdena. När jag var nöjd med mönstrena använde jag topplack som fick hålla ihop dem. Det blir som en egengjord nageldekal som man sedan lossar från plasten, klipper i lämpliga bitar och placerar över naglarna. Använd lite borttagningsmedel för att göra rent runt nagelbanden och topplacka sedan manikyren.