CK2 On Tour!

2016-05-26

Har ni någon gång testat en unisexdoft? Jag trodde att jag hade det... men inte förrän nu. Calvin Klein lanserade nu under början av 2016 sin andra unisexdoft. Med inslag av wasabi och våt kullersten. Intressant!

Calvin Klein lanserade sin första unisexdoft för ungefär 20 år sedan och den är också den mest välkända. Nu har de alltså skapat en ny unisexdoft, CK2 - som förkroppsligar livets spänning och hyllar olikheterna hos kopplingarna mellan två människor. Två individer som definieras av vilka de är, inte vad de är. En unisexdoft för män och kvinnor utan fördomar.

Toppnoter Wasabi, Mandarin, Violblad absolute
Hjärtnoter Våt kullersten, Iris, Ros absolute
Basnoter Vetiver, Rökelse, Sandelträ

"Doften öppnar med en oväntad kryddighet från wasabi fördjupad av en underliggande ton av magnetisk och krämig värme. Den slående friska toppnoten är suggestiv som från en elektrisk beröring som kompletteras av solens hetta och känslan av varma klippor en het dag. Energin från blommiga ackord pulserar genom hjärtat av doften med rik sensualitet, medan kullersten ger en mineralsplash för att tillföra elektrisk friskhet, torkad jasmin förstärks av doften av vetiver och blandas med den krämiga eldigheten hos sandelträ och sensuell mysk. Komplex men ändå sval och naturlig, två doftvärldar smälter samman för att skapa en sprudlande, intim och kontrastfylld doft. En doft för #the2ofus"

I samband med festivalen Summerburst (som gästar både Göteborg och Stockholm i år) åker CK på turné. Det kommer att finnas en CK2-brandad bil och dela ut samples på doften kring området, samt att ge alla som registrerar sig på eleven.se ett härligt erbjudande!

Det kommer också att finnas chans att vinna doften samt en exklusiv CK t-shirt för 6 vinnare per helg (totalt 12 vinnare), detta genom att på Instagram ladda upp en bild och använda hashtaggarna #Ck2ontour #the2ofus #ck2 @calvinklein .För mer information besök eleven.se/ck2ontour

Det var så roligt, för när jag fick hem doften sprayade jag givetvis på mig den med en gång.. och min pojkvän frågade vad det var som luktade så gott. Minns inte de exakta orden han sa, men det var något i stil med "en sån här doft har jag letat efter jättelänge, det är jättesvårt att hitta en fräsch herrdoft som inte luktar rakvattensgubbe". Själv tycker jag att den har den perfekta fräschören i kombination med blommor som jag letar i hos en sommardoft. Så vi kom faktiskt överens om att dela på den innan jag ens hade läst på om den och visste att det var en unisexdoft. Så coolt att två personer kan tycka om något fast ändå uppfatta det olika! Plus den sjukt snygga flakongen som ska vara inspirerad av minimalismen hos bl a. inredning och teknik!

Har du testat doften? Vad tycker du?

Calvin Klein CK2 EdT finns från 395 SEK.