CND Vinylux - Art Vandal

2016-03-02

CND Vinylux har nyligen lanserat en vårkollektion med namnet Art Vandal som hämtar inspiration från konsten och uppmuntrar på så sätt att skapa små konstverk på sina naglar. Kollektionen består av 8 lack där vi hittar en blandning av rosa toner som bryts av med klara färger av blått och grönt. Lacken är gjorda för att användas med ett designerat topplack som tillsammans med lacken ska öka manikyrernas hållbarhet upp till en vecka.

Idag ska vi titta på fem av dessa lack:

Irreverant Rose

En gammaldags, varm rosa som täckte med ett lager.

Magenta Mischief

Ett färgsprakande magenta lack med ett underbart skimmer! Lacket täckte med ett lager.

Mauve Maverick

Ljusrosa lack som täcker med ett par lager.

Sienna Scribble

En dämpad karamellfärg som har ett grönaktigt skimmer som faktiskt syns på naglarna i vissa ljusförhållanden. Väldigt trevligt om man gillar nude-lack. Sienna Scribble täckte med två lager.

Untitled Bronze

Ett unikt lack i min samling som har en kopparaktig nyans och som är en blandning av skimmer och glitter där skimret tog över glittret. Ett lager räckte för att täcka naglarna helt.

För att skapa manikyren nedan använde jag mig av fyra av lacken ovan. Som bas startade jag med Mauve Maverick som visade sig vara en perfekt bas färgmässigt för de andra fyra lacken. När basen hade torkat (jag kortade torktiden genom att använda ett lager av CND Vinylux Weekly Topcoat) började jag göra korta penseldrag på naglarna med Irreverant Rose, Sienna Scribble och Magenta Mischief. Jag använde mig av en bredare och platt nagelkonstpensel för detta, samma typ av pensel som man brukar använda för att göra rent nagelbanden med när man målar naglarna.