eleven lanserar Clinique

2016-09-21

Som vi har längtat! Äntligen kan du köpa Clinique i vår e-handel. Effektiv hudvård och skonsam makeup som passar även den mest känsliga huden. Hur bra? eleven rullar stolt ut röda mattan för den nya stjärnan Clinique. Vänj dig vid en ännu vackrare hy!

Letar du efter bra hudvårdsprodukter? Skonsam makeup? Allergivänliga dofter? Då har du hittat rätt! Clinique är skönhetsmärket som briljerar världen över med sitt berömda 3-stegsset av rengöring, exfoliering och återfuktning för ansiktet - till både honom och henne. Men Clinique är mer än tre ikoniska hudvårdsprodukter, för olika hudtyper, Facial Soap, Clarifying Lotion och Moisturizing Lotion/Gel. Clinique erbjuder även makeup, dofter, solprodukter, ja listan kan göras ganska lång faktiskt.

Världens mest kända hudvårdsmärke

Får vi bjuda på lite kuriosa om Clinique? Året var 1967. Evelyn Lauder bläddrar i amerikanska Vogue och läser en artikel om hudvårdsrutiner - "Can great skin be created?" - signerad Carol Phillips i samarbete med dermatologen Norman Orentreich. Att hennes artikel skulle leda till att ett av världens mest kända hudvårdsmärken grundas ett år senare ... tja, det var Carol Phillips ovetandes om i skrivande stund.

Evelyn Lauder visar texten om hudvård för Estée Lauder. The one and only och affärsgeniet Lauder kommer på idén - "Great skin can be created!" - att grunda ett hudvårdsmärke med hjälp av New Yorks ledande hudläkare. Hon rekryterar både Carol Phillips och Norman Orentreich, och 1968 grundas vad som i dag är en framgångssaga inom skönhet. Clinique.

Allergitestat och oparfymerat

Cliniques makeup- och hudvårdsprodukter är allergitestade och oparfymerade, vilket gör att de passar alla hudtyper - även den mest känsliga huden. (Yay!!!) Faktum är att Clinique har fokus på att ta fram skönhetsprodukter för specifika hudtyper och behov.

Torr hud? Kombinerad hud? Oljig hud? Känslig hud? Problemhud? Spelar ingen roll! Med Clinique kan du skräddarsy din hudvårdsrutin och enkelt välja produkter inom makeup som passar din hudtyp.

Vacker hud på 10 dagar

Varumärket själv menar att du kan få en vackrare hy på bara 10 dagar. Hur? Använd Cliniques 3-stegs system med Clinique Facial Soap, Clarifying Lotion och Moisturizing Lotion/Gel morgon och kväll. Tre steg, tre minuter, två gånger. Daglig rengöring, exfoliering och återfuktning gör susen för huden. Och vi alla vet ju att en väl rengjord hud är en bra grund för att lägga en snygg makeup.