En närmre titt på Ciatés nyheter!

2016-09-18

Linn har tagit sig en närmre titt på Ciatés nyheter som eleven exklusivt förlanserat. Hur fina?


För det första bara älskar jag det lyxiga men samtidigt busiga utseendet som Ciatés makeup har. Alla produkter jag fått äran att testa har varit rikt pigmenterade, haft en härlig konsistens och man har bara velat ha dem liggandes framme som dekoration.

Vi börjar med paletterna, Fearless och Pretty. Båda två är superfina med 9 nyanser som är rikt pigmenterade med både skimrande och matt finish. De passar dessutom alla tillfällen!

Fearless.

Pretty.

Sen har vi Ciaté Pretty Stix Murumuru Butter Lipstick, ett rejält krämigt läppstift med murumurusmör och aminosyra som vårdar och återfuktar läpparna samtidigt som de ger en vacker och glansfull nyans. Mina favoritnyanser är Sweetheart och Heart Breaker. Vilken blir din favorit?

Från vänster: Sweetheart, Vintage Blush, Innocent, First Love, Me Me Me, Chick Flick, Heart Breaker, Boho, RomCom.

Över till Ciaté Makeup Melter, ett ljuvligt balm som smälter bort din makeup. Den har en krämig konsistens till en början, men genom att massera med fingertopparna på din makeup så smälter den sakta till en sammetslen textur istället med en mycket mild doft och tar bort även vattenfast mascara.