Fira mamma med en doftklassiker!

2016-05-19

Vissa dofter överlever decennier, tidlösa klassiker som dröjer sig kvar både på huden och topplistor tack vare sin unika karaktär och obestridliga kvalité.

Överraska med en klassiker på mors dag - för att endast det bästa (någonsin) är gott nog för mamma ♥

Lanvin Arpège EdP (1927)
Känd som "doften av 1000 blommor", och dedikerad av Lanvin själv till dottern Marie-Blanche på hennes trettioårsdag. Arpege rekonstruerades 1992, men de klassiska noterna bevarades - som en fyllig och kryddigt doftande bukett på en jordig bas med doftnoter som bergamott, persika, ylang-ylang, koriander, sandelträ och mysk.

Nina Ricci L'Air du Temps EdT (1948)
En fräscht blommig doftkomposition, och en av de mest älskade dofterna någonsin! Lika aktuell nu som när den först lanserades för 70 år sedan tack vare tidlöst blommiga noter från bland annat gardenia och jasmin, över en bas av kryddig mysk och sandelträ.

Yves Saint Laurent Opium EdP (1977)
När Opium lanserades 1977 mottogs doften med blandade känslor, inte minst på grund av sitt kontroversiella namn. Och Opium är ingenting för den vekhjärtade; med intensiva och kryddiga, nästan tunga noter landar den som en intensiv, exotisk slöja på huden. Trots sin något lynniga karaktär har Opium sedan den lanserades varit en av de bäst säljande dofterna i världen!

Thierry Mugler Angel EdT (1992)
Med sina banbrytande doftnoter från karamell, sockervadd, hallonmacarone och choklad gick Angel i bräschen för en hel kategori moderna dofter som tog form under 90-talet. Nu med närmast ikonstatus, fortsätter Angel att förundra!

Svårt att välja doft till mamma? Välj en lyxig hårprodukt istället, just nu har vi 20% rabatt på Kérastase och utvalda produkter från Redken, L'Oréal Professionnel och Matrix!