Fynda doft på mellandagsrean!

2016-01-03

Mellandagsrean fortsätter - fynda favoriter eller nya upptäckter till riktigt bra priser! Vi har sammanställt några av våra mest prisvärda rea-favoriter inom _smink, doft, hud - och hårvård _ här på bloggen, och idag har turen kommit till doft.

Gucci by Gucci Première EdP Wrapped, glamour på flaska. Ungdomligt sprudlande och tidlös med sofistikerade noter som möts upp av bubblande champagne och sandelträ! Söta björnbär och bergamott, nyutslagna apelsinblommor, patchouli och sandelträ i en oemotståndlig komposition.

Boss Jour Pour Femme EdP Wrapped, en lyxig present!
Elegant och jordnära med inledande friska noter av lime och grapefrukt, ett blommigt, hjärta av kaprifol och freesia och en bas av iris och krämig ambra. Snyggt inslagen - den perfekta presenten!

Balmain Ivoire Gift Box, från trendsättande Balmain.
Lyxig presentbox med Balmains klassiska Ivoire de Balmain EdP tillsammans med tillhörande kroppslotion. Sensuellt blommig och fruktig med träiga inslag - perfekt balanserad modernitet och klass.

Denna presentbox innehåller:
* Balmain Ivoire de Balmain EdP
* Balmain Ivoire de Balmain Perfumed Body Lotion

Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh Gift Box, ungdomlig och originell! Ett charmigt set från Marc Jacobs med Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh EdT, en lekfull version av Daisy - lite fruktigare, bubbligare och roligare, och tillhörande body lotion och shower gel. Med flirtigt söta doftnoter från blommor och frukt och en subtilt träig bas med inslag av mysk.

Denna box innehåller:
* Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh EdT
* Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh Radiant Body Lotion
* Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Shower gel