GO PINK!

2016-08-25

ROSA ROSA ROSA!

Vi älskar rosa här på eleven, det är knappast en hemlighet ;) Och nu firar vi vårt rosa Jag med två rosaströsslade dagar, fullspäckade med rabatter, tävlingar, gåvor och inspiration!

Puderrosa, babyrosa, tuggummirosa, gammelrosa, ceriserosa, laxrosa, chockrosa, neonrosa... listan kan göras betydligt längre men du fattar - rosa kommer i många olika nyanser. Vilken är din favorit? Och hur använder du den? Här kommer några förslag från kreativa skönhetsentusiaster därute. Och PS, vi har samlat alla våra rosa favoriter här!

Rosa-Pop
Ljust rosa kan antingen definiera mjukt eller poppa effektfullt för dig med mörkare drag. Det kanske räcker med en tunn slöja rosa glans för att toppa makeupen för dagen? Prova Instant Light Lip Balm Perfector, en riktig klassiker från Clarins som funkar i alla lägen, och den smarta engångstoningen från Kevin Murphy fixar rosa slingor i ditt hår på ett kick: Kevin Murphy Color Bug Pink

Glitterfest!
Uppdatera det sotade ögat med glittrig cerise! Ett trick som gör en klassisk sminkning till något alldeles extra. Ladda upp med Moyana Corigan Eye Shadow Pink inför helgens fest!

CHOCK!
Om du vill göra ett starkt intryck, eller matcha sommarbrännan som är kvar - välj chockrosa! Matcha läppar och naglar för maximal effekt. Prova chock på flaska från Depend, Depend O2 Basic 421!

Kalla Undertoner
En kallare rosa ger ett mer elegant och moget uttryck, och funkar speciellt bra på dig som har kalla undertoner i huden. Välj Lip2Cheek från naturliga rms beauty i nyansen Demure för att sätta färg på både kinder och läppar.

Psst! Kolla in våra tävlingar på Instagram och Facebook under Pink Paydays för att få en chans att vinna 2 av favoriterna på prispallen!