Här är hårvårdsprodukten som skyddar ditt hår i sommar

2016-07-12

Härliga sommarbad är inte riktigt lika härliga för håret som lätt blir torrt av det salta havsvattnet. Den svenska patenterade produkten Wetsuit verka för att skydda håret på ett helt nytt sätt och är dessutom snäll mot människa och miljö.

"Wetsuit är utvecklad för att hindra saltvatten från att tränga in i håret på djupet" säger Fredrik Olofsson, upphovsman till produkten och frisör och stylist med mer än 20 års erfarenhet. Med näringsrik olja, proteiner och fuktbevarande ämnen vårdar Wetsuit håret och verkar samtidigt för att sluta hårstråets fjällskikt som fungerar som hårets eget naturliga försvar. Dessutom verkar produkten för att skydda längderna mot uttorkning orsakat av schampo i samband med din vanliga hårtvättsrutin. För även de mest skonsamma produkter kan på sikt orsaka slitage, och i värsta fall att håret går av. "Wetsuit lägger sig kring hårstrået, skyddar och fungerar på samma gång som en välgörande kur, perfekt såhär års" säger Fredrik Olofsson.
Och produkten är dessutom superlätt att använda. "Blöt håret, applicera Wetsuit i hårlängderna och tvätta sedan som vanligt med dina vanliga favoritprodukter! Skillnaden är att håret skyddas och behandlas samtidigt som hårbotten blir ren."

Sugen på att prova? Du hittar Wetsuit här på eleven!

Wetsuit är inte testad på djur och bär märkningen "Grön Salong" som är en garanti för att både användaren och miljön inte utsätts för de mest skadliga och allergena ämnena.