Hudvårdstips!

2016-04-05

Tillbaka från Gambia..

Nu är jag tillbaka från ensnabb resa till Gambia. Har haft det helt underbart, var där för att träffa familj och släkt, men även för att ta lite bilder till min kommande video.

När jag är utomlands sminkar jag mig gärna inte. Enbart om vi ska göra något speciellt, då kan jag slänga på mascara och concealer.

Det är extra viktigt för mig att ta hand om huden när jag är på semester.
Därför är de här produkterna utmärkta och det jag använder mig av under hela resan.

Murad Clarifying Wipes For Blemish-Prone Skin - När jag tvättar bort mitt smink så använder jag alltid 2 wipes först och torkar av så mycket som jag kan innan jag tvättar rent med Murad ansiktsrengöring.

Murad Age Reform AHA/BHA Exfoliating Cleanser - FAVOURITEN! Jag bara älskar den här ansiktsrengöringen. Huden känns ren och man får en bra peeling samtidigt.

Dermalogica Super Rich Repair - Efter jag tvättat ansiktet och torkat så använder jag Dermalogica Ant Age ansiktskräm. Jag Använder just denna för att den ger mig den fukt jag behöver utan att den är för fet.

Cicamed Organic Science Intense Repair Facial Oil - Den här häller jag 2 droppar av i min ansiktskräm, eller så kör jag bara på denna till kvällen.