Little Ondine - Twin-set

2016-01-19

Parallellt med fullstorleksflaskorna har Little Ondine även lanserat så kallade Twin-sets. Dessa set består av fyra utvalda nagellack i mindre format som kan paras ihop eller användas för sig själv. De lack som ingår i twin-seten finns även att köpa i fullstorleksformat så om man har hittat en favorit så kan man sedan fortsätta köpa den utan att köpa de andra tre lacken som ingår i setet.

Första twin-setet som vi ska titta på idag heter Practical Magic.

Det röda och det svarta lacket sitter ihop och det gör även det vita och det silver-glittriga lacket.

Både det svarta lacket (L100-Back to Black) och det röda lacket (L062- Lava) är väldigt täckande. Det räcker med ett lager för att de ska täcka naglarna helt.

Det vita lacket (L000- Propose) krävde fler lager för att täcka helt. För bilden nedan använde jag två lager. Silverglittret (L024 - Over Night) är tänkt att användas ovanpå det vita lacket eller ovanpå ett annat färgat lack. Silver är lika snyggt kombinerat med alla färger så man har väldiga möjligheter med det här lacket. Vill man kan man också använda lacket för sig själv.

Det andra twin-setet heter Red Carpet Runway och innehåller tre glitterlack och ett svart lack. Det är samma svarta lack som ingår i det här setet som i det föregående, L100 - Back to Black. Det svarta lacket kan användas med fördel som bas för alla tre glitterlacken men man behöver egentligen inte använda de ihop om man inte vill det :)

Nedan ser vi det svarta lacket med bronslacket L025 - Copper Spark som accentnagel, ovanpå det svarta lacket Back to Black. Vi ser också hur två lager av det finkorniga silverglittret L905 - Radiance agerar som bas till glittret L031 - Golden Rain som är målat som accent på ringfingernageln.