LUNA 2, nu på eleven!

2016-03-10

Du har väl inte missat Foreos Luna? En genial liten pryl i hygieniskt silikon, som med hjälp av lågfrekvent pulsering och mjuka knoppar skonsamt rengör och peelar huden, och samtidigt kickar igång blodcirkulationen för att jobba mot synliga ålderstecken.

Nu släpper vi på eleven den uppdaterade versionen, LUNA 2! Välj mellan originalstorlek eller mini, båda med fördubblad förmåga att peela och avlägsna döda hudceller, smuts och olja, lösa upp tilltäppta porer från makeuprester, samt förbättra hudens förmåga att absorbera hudvårdsprodukter - utan att irritera huden det minsta!

LUNA 2 kommer i fyra olika versioner för att passa olika hudtyper: normal, oljig, känslig eller blandad hy, och har en utvecklad anti-aging-funktion för att göra fina linjer och rynkor mindre synliga.

LUNA mini har istället 8 justerbara lägen, och 3 olika rengöringszoner med mjuka silikonknoppar för att kunna optimera rutinen efter hudtyp. Och kolla in alla nya fina färger, en av varje tack!

Gemensamt för båda varianterna är att dom är helt vattentäta, och därför kan användas i badkaret eller duschen, att rengöringen går på 1-2 minuter, och att dom bara behöver laddas var femte månad (!!) SÅ praktiskt, eller hur?