Ny trend, Mutimasking!

2016-03-23

Här är den nya hudvårdstrenden, Multimasking!

Tänk contouring fast med ansiktsmasker, och vips så har du konceptet Multimasking. Superpoppis och så effektivt om det görs rätt.

Varför har vi inte kommit på det här tidigare?! För har du, som vi, jagat den perfekta ansiktsmasken som behandlar både påsar under ögonen och en oljig T-zon på en och samma gång, men utan resultat? Det är inte många produkter som klarar den uppgiften när varje hudtillstånd kräver sin egen aktiva ingrediens. Lösningen: kombinera olika slags masker på olika områden i ansiktet vid ett och samma tillfälle! Linn, utbildad hudvårdsterapeut och en del av eleventeamet berättar: "En ansiktsmask kan verka återfuktande, djuprengörande, lystergivande och uppiggande. Det är efter hudtyp vi väljer vår ansiktsmask och hur den jobbar med vår hud, och det kan vara riktigt smart att kombinera olika masker för att få ut så mycket som möjligt av våra produkter, och få det bästa resultatet för vår hy." Hon ger vidare några grundläggande råd och tips på hur du ska tänka när du äntrar världen av multimasking:

  • Har du en blandhy är det en smart idé att använda dig av en rengörande ansiktsmask på problemområden, och en återfuktande mask där du är torr. Applicera till exempel den rengörande masken i t-zonen över näsa, haka och panna, samt en fuktigivande ut mot kinderna, på hals och dekolletage för att återfukta.

Ta del av alla våra ansiktsmasker och kombinera precis efter vad din hud efterfrågar!

#multimasking #boscia #sundayflow #warpaint #loveisabattlefield

Ett foto publicerat av @___s_o_f_y___