Nyhet! Höst med lyxiga By Terry

2016-08-31

By Terrys höstkollektion hämtar inspiration från naturen i två ögonskuggepaletter och ett helt nytt läppstift med smart klickfunktion!

De två ögonskuggepaletterna i By Terrys höstkollektion Organic Chick går i minimalistisk stil med djupa, lyxiga pigment och genomgående skimrande texturer. Forest Desire innehåller djupt blå, bränd brun och guldig beige, med tydlig inspiration från en dunkel skogsglänta i höstskrud. Gem Experience hämtar istället nyanser från ljusreflekterande ädelstenar och spänner från subtil granitgrå och bärnsten till slående ametistlila. Vi applicera skuggorna torra till vardags, och med en fuktad pensel till fest för ett uppnå det där extra intensiva resultatet vi vill åt!

Läppstiftet By Terry Rouges A Levres är designad med en helt ny klickteknik inspirerad av Light Expert Click Brush som i år firar sitt 10-årsjubileum. Med den avsmalnande spetsiga toppen har läppstiftet samma precision som en läppenna, vilket gör det busenkelt att fylla i läpparnas konturer. Och med sin supermjuka och krämiga konsistens, starka pigment och sin återfuktande formula är det här verkligen en innovation, och läpplyx på hög nivå. Till vår glädje släpps det nya läppstiftet i hela 25 olika nyanser, så välj och vraka för att hitta din nya läppfavorit, eller variera utan stopp!!

Psst! Båda ögonskuggepaletterna släpps i begränsad upplaga, så se till att knipa din alldeles egna höstjuvel innan någon annan hinner före.