OPI - Washington DC

2016-11-08

Höstens kollektion från OPI heter Washington DC och är en underbar kollektion i dämpade färger som OPI har tagit fram i samarbete med Kerrie Washington.

Höstens kollektion från OPI heter Washington DC och är en underbar kollektion i dämpade färger som OPI har tagit fram i samarbete med Kerrie Washington. Kollektionen består av 15 färger varav tre är limited edition. Vill man ha de tre limited edition lacken finns dessa även som ett minipack. Det finns också ett annat minipack som består av fyra välvalda färger ur de 12 standardlacken och det är dessa fyra vi ska titta på idag.

På bilden nedan har vi:

  • CIA = Color is Awesome är det gröna lacket i det övre vänstra hörnet, ett lack som med sin smidiga formula täckte med ett enda lager.
  • Never a dulles moment i övre högra hörnet överraskar med en dammig gul färg som kan gå åt senapsgult i vissa ljus. Lacket täckte med två lager.
  • Pale to the Chief i det nedre vänstra hörnet är ett skönt dämpat och neutralfärgat lack som täckte med ett par lager.
  • We the Female som är i nedre högra hörnet är mörkrött och är hur snyggt som helst! Helt klart min favorit från de här fyra lacken. We the Female täckte med två lager.

På bilden nedan har jag börjat med att applicera Pale to the Chief som basfärg och har sedan fortsatt med att svampa lite av de andra färgerna på naglarna. Jag spädde sedan ut färgerna med lite lackbortagningsmedel och en bredare pensel. När färgen hade torkat tillräckligt applicerade jag ett lager topplack.