FOREO IRIS - en välkommen nyhet i din hudvårdsrutin!

2016-09-19

IRIS Eye Massager, ännu en skönhetspryl att lägga på hög kanske du tänker, men nej en lyxig hudvårdsinnovation säger vi!

Iris är nämligen en klurig liten pryl som är förvånansvärt lätt att älska när man lärt känna henne. Inspirerad av traditionell asiatisk ögonmassage imiterar Iris den klappande fingertoppsrörelsen som hör massagen till. Med hjälp av sin pulserande t-sonicteknologi verkar Iris för att boosta blodcirkulationen och syresätta huden, och på så sätt reducera svullnad, påsar, mörka ringar, kråkfötter, fina linjer och rynkor i området runt ögonen.

Sedan FOREO lanserade sin första LUNA, rengöringsborsten i silikon som förutom att vara ett otroligt behagligt tillskott i din hudvårdsrutin verkligen gör under för din hy, har vi nickat gillande vid varje nytt produktsläpp. Att gå loss med en plastpryl öven den känsliga huden runt ögonen känns dock minst sagt onaturligt och lite, ja fel? När allt vi någonsin lärt oss är att som mest dutta (försiktigt!!) med fingertopparna. Men tänk om, för Iris gör det dina fingertoppar gör, fast bättre (som i mer skonsamt och samtidigt mer effektivt). Förutom att huden får en stimulerande massage så hjälper Iris till att fördela krämer och serum så att de absorberas djupt ner i huden och tillåts göra sin magi, fullt ut.

Tillverkad i hygieniskt, icke-poröst silikon för att förhindra att bakterier får fäste och börjar gro, och helt vattentät är Iris lättskött och designad för att hålla, länge. Anpassa din användning med hjälp av två olika lägen, Pure - och Spa Mode. Pure Mode är grundläget som skonsamt klappar in produkter i huden och samtidigt verkar för att reducera uppkomsten av ålderstecken. Spa Mode kombinerar den klappande massagen med en delikat pulsering för en kraftfullare effekt anpassad för att behandla redan åldrad hud.

Investera i din alldeles egna ögonmassös och njut av resultatet! Och om du inte testkört en LUNA, prova nyheten FOREO LUNA Play, den perfekta introduktionen till rengöring som du aldrig upplevt den tidigare.