Påskinspirerad sminkning!

2016-03-20

Tillsammans med påsken kommer härliga våren med, och jag ville då passa på att göra en färgglad sminkning med rosa och aprikos. Jag avslutade looken med fake fräknar som jag tycker är fint!

Jag började min sminkning med NYX Angel Veil Skin Perfecting Primer och sedan applicerade jag bareMinerals Original SPF 15 Foundation i färgen medium beige. Jag valde sedan att contoura ansiktet lätt med NYX Highlight & Contour Pro Palette. Avslutade sedan min bas med the Balm Mary-Lou Manizer på kindbenen och nästippen. Sedan fyllde jag i mina ögonbryn med Make Up Store Tri Brow och applicerade Anastasia Clear Brow Gel Och deras Tinted Brow Gel i färgen granite.

Till min ögonlook använde jag mig utav Shiseido Makeup Luminizing Satin Eye Color Trio - OR316 och utav Ga-De Dip Liner Black. Avslutade min ögonlook med Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara och med Eylure Texture Eyelashes, N° 117. Till mina läppar applicerade jag först Ciaté Liquid Velvet Matte Lip Slick i färgen Swoon och valde att sedan toppa det med NYX Soft Matte Lip Cream - tokyo för att få en mer rosa nyans.

Till våren/sommaren tycker jag att det är så fint med fräknar, men kan själv inte få några. Så jag valde att skapa fake fräknar med hjälp av Anastasia Brow Wiz Skinny Brow Pencil - Medium Brown. Duttade försiktigt med den på näsan och vid kinderna för att inte få för skarpa prickar, och jag gillar verkligen resultatet!