Top 3 Rosa du inte får missa!

2016-08-24

Vi ser rosa!
Nu firar vi vår rosa historia med två dagar rosa i överflöd - ta del av rosaskimrande rabatter, tävlingar, gåvor och inspiration!

Vi har dagarna till ära samlat våra rosa favoriter alla kategorier, och dom hittar du här. Men nu vill vi ta en stund och lyfta fram tre rosa höjdare som ligger extra nära vårt rosa, bultande hjärta ♥

Plats nr 3

Motivering: Få saker fångar den generation unga som är på väg in i vuxenlivet så autentiskt och så pricksäkert som denna coctail av viol, tuberose och sandelträ. Once you POP you can't stop, eller hur va det nu igen?
Tredjeplatsen går till: STELLA MCCARTNEY POP!

Plats nr 2

Motivering: I strömlinjeformad design, med innovativ digital kontroll, det senaste inom keramiska värmeelement och en sleep mode-funktion är detta dåtiden, nutiden och framtiden för alla stylingverktyg.
Andraplatsen går till: ghd V ELECTRIC PINK STYLER!

Plats nr 1

Motivering: Med sin kantlösa, mjukt kurvade siluett som perfekt anpassar sig efter ansiktets former, och som applicerar och blandar in produkt på ett sätt som fingrar eller borstar aldrig varit i närheten av, är detta en sann skönhetsinnovation som fått en självklar och orubblig plats i vårt skönhetshjärta.
OCH VINNAREN ÄR: BEAUTYBLENDER!

Psst! Kolla in våra tävlingar på Instagram och Facebook under Pink Paydays för att få en chans att vinna 2 av favoriterna på prispallen!