Sminka dig på 5 minuter!

2016-05-02

Ibland, eller snarare sagt ofta, räcker inte tiden till. Känner du, precis som jag, att det inte alltid finns tid att stå i badrummet och sminka sig på morgonen, då har jag lite tips till dig!

Jag ville skapa en sminkning som bara fick ta 5 minuter, och med få produkter som är smidiga att ha med sig på resan och om man har bråttom. Jag har lagt ungefär 1 minut vid applicering av varje produkt.

ag har använt bareMinerals Blemish Remedy Foundation - Clearly Beige 06 till bas. En pudefoundation som är lätt att få jämn, och som lägger sig som en tunt lager över huden uatn att torka ut den.

Till min bronzer har jag använtthe Balm Bahama Mama Bronzer som har en superfin brun färg i perfekt nyans!

Till mina bryna använde jagAnastasia Brow Definer- Medium brow som är en supersmidig ögonbrynspenna som har en borst på ena sidan, som man lätt kann sudda med för att få en mer mjuk och naturlig look på ögonbrynen, om det önskas.

Till min ögonskugga använde jag IsaDora Eyeshadow Quartet - Nude Sand som har både mörka och ljusa nyanser som gör den perfekt att ta med om man ska bort. Jag valde att använda det ljuasare färgerna och sen gör en annan look genom att bara applicera mer av den mörka färgen över för att skapa en look som kan fin till kvällen.

Jag avslutade min makeup med Maybelline New York Lash Sensational Lash Multiplying Mascara som är min favorit mascara för tillfället!

Avsluta med ett neutralt läppstift som bara ger en subtil färg på läpparna, läppstift eller läppglans är alltid ett hett tips när man har kort om tid. Jag har använt IsaDora Perfect Matt Lipstick - 01