Zoya - Urban Grounge

2016-12-24

Zoya's höst och vinterkollektion heter Urban Grounge och består av lack i tre finishar, creme, metaliska och holografiska.

Zoya's höst och vinterkollektion heter Urban Grounge och består av lack i tre finishar, creme, metaliska och holografiska. Det finns sex stycken cremelack, tre metalliska och tre holografiska lack i den här kollektionen. Av cremelacken har jag det djupröda Courtney att visa er idag och av de metalliska har jag Britta och Troy.

Courtney - lacket har ett vackert djup och täcker med ett enda välapplicerat lager. Vill man ha en mörkare nyans kan man applicera två lager av lacket men detta är inget krav för att manikyren ska bli vacker. Jag bär ett lager på bilden nedan.

Britta är ett perfekt lack för julafton men kan egentligen bäras när som helst. Den metalliska ytan gör att lacket känns extra festligt. Lacket täcker med ett lager.

Troy är ett mörkare stålfärgat silverlack. I vissa ljus kan färgen ha en lila ton men för det mesta ser lacket silveraktigt ut. Även Troy täcker med ett lager.

Färgerna är ganska nära varandra nyansmässigt och passar därför att göra ton-i-ton manikyrer med. Som ett exempel så kan man göra en gradient som på långfingernageln på bilden nedan eller så kan man måla halva nageln med Courtney och halva med Britta och sedan dra horisontella streck med Troy för att "binda ihop" de röda nyanserna. Man kan också bära dessa lack i en skittle som på bilden nedan.