Zoyas Sunsets kollektion!

2016-09-01

Den här sommarens solnedgångar har verkligen varit fantastiska. Det brukar solnedgångar vara så man borde inte bli förvånad men det är något magiskt över en solnedgång och lite magi ligger även över Zoyas kollektion med namnet Sunsets Collection.

Den här sommarens solnedgångar har verkligen varit fantastiska. Det brukar solnedgångar vara så man borde inte bli förvånad men det är något magiskt över en solnedgång och lite magi ligger även över Zoyas kollektion med namnet Sunsets Collection. Vi har 6 färggranna lack som man lätt skulle kunna komponera en solnedgång med. Idag ska vi ta en titt på två av dessa, Cam och Dory. Båda två är lätta att applicera och är väldigt täckande. Cam, det orangea lacket, täckte nästan med ett lager (jag använde två för bilden nedan) medan Dory täckte med ett enda lager. Kollektionen ska bestå av välpigmenterade lack så jag kan tänka mig att de resterande lacken är lika pigmenterade som dessa två.


På bilden nedan började jag med att skapa basen för blommorna. Jag maskerade nageln med några tunna tejpbitar och målade över med det orangea Cam. Jag tog sedan bort tejpen och täckte resultatet med topplack. Jag målade därefter pekfingernageln och lillfingernageln med Dory och målade sedan blommor med det blåfärgade lacket Dory. Insidan av blommorna målade jag med ett vanligt svart nagellack.