Årets hetaste masktrender

2017-07-30

Aldrig har utbudet av ansiktsmasker varit så stort som det är idag. Varumärken tävlar om att hitta de mest exklusiva och udda ingredienserna och det är mer regel än undantag att masker innehåller guld, snigelslem, ägg eller gurkmeja. Några av de senaste årens största trender har varit hemmagjorda masker, lermasker och elevens favoriter, de koreanska arkmaskerna, även kallade sheet masks. Genom att lägga en ansiktsmask kan man komma till rätta med massor av hudvårdsproblem såsom oljig hy, pormasker eller rynkor. Här kommer team elevens favoritmasker just nu.

Mario Badescu Special Mask for Oily Skin

Denna ansiktsmask är mycket effektiv att minimera överskottssebum (olja). Den ser till att rena din hud, minimera och rengöra dina porer. Ansiktsmasken är baserad på Kaolin-lera, Calamine och Seamollient. Perfekt för dig med fet hud och/eller lider av pormaskar.

Skin79 Extra Premium Gold Mask

Lyxigare än såhär blir det inte! Detta är en sheetmask med 24K-guldpartiklar och livar upp vilken glåmig och trött hud som helst. Förutom rent guld har man även utnyttjat svalnäste-extrakt som bidrar med en uppljusande- och lystergivande effekt tillsammans med effektiv anti-age. Huden får lyster och en ungdomligare utstrålning med reducerade rynkor och linjer.

Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask

En klassisk och effektiv lermask som verkar rengörande, fuktgivande och upplösande. Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask innehåller 9000 år gammal hedlera, avlägsnar smuts, olja och orenheter samtidigt som fukt och vitaminer går in i huden. . Svart hijiki tång ger vital näring och fukt medan vulkanaska revitaliserar och rengör huden. Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask innehåller även aktiverad kol som har en magnetisk effekt för att dra ut orenheter ur huden medan salicylsyra, pilträd och tea tree-olja varsamt avlägsnar portilltäppande döda hudceller. Huden lämnas med en matt och klar look.

Ole Henriksen Truth Suger Glow Polishing Mask

Ole Henriksen Truth Suger Glow Polishing Mask - en fantastisk ansiktsmask som hjälper till att exfoliera och rengöra huden på djupet. Berikad med ingredienser som socker och granatäpplekärnor avlägsnar den döda hudceller och förbättrar hudens struktur. Huden får näring på djupet och lämnar den mjuk och smidig. Denna skrubb innehåller också nypon- och pumpaextrakt som ger huden fin lyster.

Blithe Patting Water Pack Sooting & Healing Green Tea

Känner du att ansiktsmask inte riktigt är din grej? Då ska du testa Blithe Patting Water Pack! En banbrytande produkt som kommer får dig att se på konceptet ansiktsmask i ett helt nytt ljus. En s.k "splash mask" som har alla fördelar man vill åt i en mask d.v.s fukt, exfoliering och lyster, men istället för att den ska ligga på i klassiska 20 minuter så gör den jobbet på bara 30 sekunder genom att man "splashar" den över huden varvat med att klappa in den. Resultatet blir en mjukare, smidigare hud med en fin, naturlig lyster på nolltid.