BOSS by HUGO BOSS - Bottled Tonic & Ma Vie Florale

2017-03-14

BOSS by HUGO BOSS har släppt två nya dofter, Bottled Tonic EdT och Ma Vie Florale EdP. Dessa dofter har snabbt blivit populära och vi gillar dem båda skarpt. Vilken BOSS-doft gillar du mest?

Ma Vie Florale

Ma Vie blev snabbt en ikonisk doftserie och BOSS släppte nu under våren ett ljuvlig tillskott, nämligen Ma Vie Florale EdP. Denna doft beskrivs som len och fräsch, en praktfull och ljuvlig blombukett. Denna feminina doft öppnar med härliga noter av kaktusblomma som övergår i ett blommigt hjärta av jasmin sambac och ros absolut. I en varm, kryddig bas omsluts doften av cedeträ, amber och sandelträ.

Bottled Tonic EdT

Boss Bottled EdT är en given klassiker, och BOSS släppte nu under våren Bottled Tonic, en fräsch och elegant tolkning av originalet. Den är maskulin och fräsch, sofistikerad med ljuvliga citrus-, trä-, och kryddnoter. Denna doft öppnar upp med äpple, citron, pomerans och grapefrukt som sedan övergår i ett kryddigt hjärta av ingefära, kryddnejlika, kanel och geranium. En varm, maskulin bas omsluter doften med noter av sandelträ, vetiver, cederträ och vanilj.

Ansiktet utåt för denna doft är ingen mindre än Gerard Butler, som medverkat i filmer som "London Has Fallen", "P.S I love You", "Law Abiding Citizen" och "300".