China Glaze - Party Fowl Kit

2017-03-06

Idag ska vi titta på ett par effektlack från China Glaze som är paketerade i ett kit på Eleven som går under namnet "Party Fowl kit". Effektlack är generellt för skira för att användas för sig själva men förvandlar basfärgen med ett enda lager. Dessa lack kan användas över väldigt många olika färger och effekten blir olika beroende på vilken bas man använder. De två lack som vi ska titta på idag heter Party Fowl och Travel in color. För att lättare kunna jämföra dessa lack har jag använt samma bas till båda lacken. Från vänster till höger har vi på båda bilderna:

Först ut har vi Party Fowl, ett strängglitter i blåa, persika och svarta matta nyanser. På bilden nedan ser vi ett lager av glittret.

På bilden nedan har vi Travel in Color över samma fyra grundlack som ovan. Travel in color har ett rosa skimmer som kommer bäst fram över det grönfärgade och det gråa lacket.

Jag har också testat en bas från China Glaze den senaste månaden. Basen heter Strong Adhesion och när man använder den här basen ska manikyren hålla längre utan att chippa. Det är alltid viktigt att ha en bra bas innan man applicerar sin manikyr dels för att manikyren ska hålla längre och dels för att slippa få missfärgningar från lacken på naglarna. Basen har fungerat bra till de manikyrer jag har använt den till. Jag måste dock tillägga att mina manikyrer är kortvariga på naglarna då jag gärna byter manikyr ofta :)