CND Vinylux - New Wave Collection

2017-03-14

I januari lanserade CND ännu en kollektion inom serien Vinylux som heter "New Wave Collection". Kollektionen består av fem färgstarka lack med en lovad hållbarhet av en vecka.

I januari lanserade CND ännu en kollektion inom serien Vinylux som heter "New Wave Collection". Kollektionen består av fem färgstarka lack med en lovad hållbarhet av en vecka. Lacken har väldigt intensiva färger och de lack jag har provat har haft en väldigt fin formula. Två av dessa lack ska vi titta på idag, Ecstasy och Blue Eyeshadow.

Ecstasy är ett magentafärgat jellylack med ett vackert blått skimmer. Jag blev väldigt förtjust i just det här lacket på grund av dess skimmer och färg som på något sätt gör sig väldigt bra just nu. Lacket täckte rätt så bra med första lagret men jag tyckte att jag behövde ett lager till för att få en tillräcklig opacitet för att jag skulle vara nöjd.

Blue Eyeshadow är intensivt och hur vackert som helst. Lacket täckte dessutom med ett enda lager vilket jag alltid uppskattar.

För dagens nail art målade jag två av naglarna med blått (Blue Eyeshadow) och lillfingernageln med det magentafärgade lacket Ecstasy. Ringfingret använde jag som accentnagel där jag målade en blå blomma med Ecstasy som pistill. Jag lämnade resten av nageln omålad och skapade en manikyr med negativa ytor (då den bara nageln syns underifrån).