eleven is trendy: skönhetsvärldens höstlooks, än så länge

2017-09-05

Hösten har börjat sina tecken tydligare och tydligare och snart börjar löven att falla. I samband med höst så släpper ju också många varumärken nya höstlooks och vi tänkte gå igenom några av de som varit först ut att göra detta i år. Bl.a Lancôme, Yves Saint Laurent och Clarins som alltid är snabba ut med nya trender och looks!

YSL Night 54

Först ut är YSL's supersnygga kollektion Night 54. Kan vara höstens glammigaste kollektion, åtminstone hittills innehållandes paletten Couture Variation, Night 54 Collection, Couture Hologram Powder som är ett multifunktionellt puder, en flytande eyeliner Couture Eye Liner, nya nyanser av Volupté Shine och sist men inte minst, två nya nagellack: Bronze Fever och Studio Silver.

Denna kollektion skriker glamour och elegans och är faktiskt framtagen som en hyllning till en av de största dansklubbarna genom tiderna; Studio 54. Därför passar ju denna kollektion utmärkt till en rolig utekväll, men nyanserna fungerar även utmärkt för en vardagsmejk.

Lancôme Olympia Le-Tan

Denna kollektion är framtagen tillsammans med den berömda designern Olympia Le-Tan, kvinnan som över en natt blev modevärldens älskling eftersom alla blev förälskade i hennes flickaktiga design, tokiga detaljer och livliga nyanser. Lancôme har valt att samarbeta med Olympia Le-Tan för höstens kollektion och det som tagits fram är minst sagt fantastiskt!

Produkterna är lekfulla men samtidigt väldigt eleganta. Olympia's klädkollektion för hösten heter Olympia's Wonderland och är söt men sofistikerad, klassisk men med skärpa och det framhävs även i Lancômes makeup-kollektion. Olympia Le-Tan-kollektionen består av den multifunktionella paletten Olympia's Wonderland Palette, Lancômes populära mascara i limiterad utgåva Monsieur Big Olympia Le-Tan, en cushion-highlighter Cushion Highlighter Olympia Le-Tan, deras omåttligt populära Matte Shaker i nya nyanser Matte Shaker Olympia Le-Tan, specialdesignade läppstift i form av pussmunnar L'Absolue Rouge Le Bisou Olympia Le-Tan, flytande eyeliner Artliner Olympia Le-Tan och nya nagellacksnyanser Olympia Le-Tan Le Vernis.

Vi bara älskar denna söta och stilfulla kollektion. Blir det även en favorit hos dig?

Clarins Graphik Autumn Collection

Clarins lanserar varje år flera fina kollektioner och denna höst är inget undantag. I år är det Graphik Autumn Collection som gäller som mestadels består av nya fräscha nyanser av befintliga produkter men också en ny supervass eyeliner; Clarins Graphik Ink Liner. Denna eyeliner har en intensiv svärta tack vare rena kol-pigment och en perfekt spets som gör det enkelt att skapa precisa linjer oavsett om du vill ha en tunn eller mer dramatisk.

Utöver denna super-eyeliner så lanseras även nya nyanser; Blush Prodige Illuminating Cheek Colour, Golden Pink, Lipliner Pencil, Roseberry och Red, Joli Rouge, Deep Red, Guava och Litchi, 4-Colour Eye Shadow, Forest och Ombre Matte Ivory samt Midnight Blue.

CND Vinylux Nightspell

På höstnaglarna 2017 så är det hett med metalliska och skimrande effekter samt traditionella mörka höstnyanser. CND Vinylux har verkligen slagit huvudet på spiken i år med varma nyanser i både krämiga, skimrande och metalliska effekter som är perfekta för höstens alla looks. Två absoluta favoriter från denna kollektion är CND Vinylux Mercurial som är en glansfull silver med metallisk finish och CND Vinylux Hypnotic Dreams som är en guldrosa kromnyans med mängder av skimmer!

IsaDora Autumn Legends

IsaDora's höstkollektioner tilltalar nog de flesta, med mörka murriga nyanser som är perfekta för höstens aktiviteter. Höjdpunkterna för oss är deras nya flytande läppstift, Liquid Lip Cream, som finns i flera nyanser och har en krämig härlig formula tillsammans med Blush & Glow Draping Wheel för att... Ja, vem vill inte ha en palett som ger perfekta rougenyanser och härlig glow?

Utöver dessa nyheter så lanseras även här nya nyanser av befintliga produkter; Wonder Nail, Ruby Velvet, en djupt blodröd nyans, Lip Desire Sculpting Lipstick, Vintage Rose och Bare Beige, Sculpting Lipliner Waterproof, Bare Beige och IsaDora Eyeshadow Quartet, Autumn Legends samt Smoky Velvets.