eleven på Stockholm Fashion Week

2017-09-17

Vi besökte Stockholm Fashion Week tillsammans med Milani Cosmetics för att få lite inspiration kring nya looker och spännande makeupgrepp. Det är alltid roligt att se hur mode och smink knyts ihop och hur kreativiteten och lekfullheten skruvas upp till max. Milani är ju dessutom ett varumärke med en stark koppling till just trend och fashion, därav namnet och flirten med Italiens modemecka, Milano.

Vi träffade tre helt grymma tjejer som bjöd på varierade makeuputtryck! När vi tittade igenom bilderna tillsammans med Isabelle Engqvist, Brand Director för Milani i Norden, så kopplade hon direkt ihop look och produkt.

Arvida Byström

När jag tittar på Arvidas look tänker jag spontant på hennes snyggt framhävda läppar och Milani Color Statement Lipsticks "Rebel Rouge" som har en varm rödorange nyans. En ton som känns helt rätt i höst! Stiftet är krämigt och ger en matt, heltäckande färg. Color Statement Lipstick finns dessutom i 55 olika varianter, vilket gör det möjligt att hitta sin egen favoritnyans.

Asabea Britton

Milani Conceal & Perfect Liquid Foundation "Amber" är en foundation och concealer i ett. Dessutom är den en av Milanis bäst sålda produkter. Applicera den där det behövs eller i hela ansiktet för en jämn ton. Produkten går också att arbeta med och bygga upp från medel till hög täckningsgrad. Använd gärna foundationpensel eller en Beautyblender för ett perfekt resultat.

Sylwia Zareba-Gierz

Vilka magiska ögon! Milani Lash Trifecta Mascara är ett fint alternativ där gummiborsten separerar fransarna och håller dem snyggt böjda hela dagen. Det känns också viktigt att poängtera att alla Milanis produkter är cruelty free och alltså inte testade på djur. Vi tycker att det känns särskilt väsentligt att framhålla det när det gäller just ögonmakeup.

Nu är vi nyfikna! Vilka nya makeuptrender är du sugen på att testa i höst?