En mogen makeuplook

2017-04-30

I vår har man i en tävling på .FÄRGs Facebooksida kunnat visa uppskattning för sin mamma genom att nominera henne till att bli modell för .FÄRG! Nu vill vi stolt presentera första vinnaren - Catarina, som blev nominerad av sin dotter Marika.

Hos .FÄRG är alla välkomna, VD och grundare Birgitta säger: "Jag vill att alla åldrar ska få uppleva .FÄRGs produkter, vår kunskap och att man ska få känna sig fin oavsett ålder! Ibland behövs det bara lite ny kunskap och hjälp på vägen för att nå dit och det kan vi bistå med!"

Så fixar du looken

1) Använd en concealer för att ljusa upp områden under ögonen och täcka ojämnhet i färgen, till exempel runt näsvingarna. Rasmus har använt Cover Foundation Base i färgen Caramel som concealer på Catarina.

2) Svep ett mineralpuder över hela ansiktet för att fixera concealern och ge en jämn finish. Rasmus har använt Mineral Powder i färgen Nordic Winter Fair.

3) Med färgerna i Everyday Palette har Rasmus lagt rouge, fyllt i ögonbrynen och med hjälp av en snedskuren pensel även adderat lite svart närmast fransraden för mer intensitet i blicken.

4) Looken avslutas med en mascara och läppennan Kiss Proof i färgen Stockholm.