Glöm inte den känsliga huden kring ögonen

2017-12-12

Vi hör ofta om personer som glömmer bort huden kring ögonen, eller använder sin vanliga dagkräm runt ögonen också. Det är viktigt att tänka på att huden kring ögonen är tunnare och därmed känsligare, därför är det viktigt att komma ihåg att ta hand om huden ordentligt där också.

Först och främst; om du använder din vanliga dagkräm (och den inte är anpassad för att vara runt ögonen specifikt också) vid ögonområdet - sluta med det och skaffa en bra ögonkräm. Detta då vanliga dag- och nattkrämer oftast är lite för tjocka för att funka bra med huden kring ögonen.

Vi kan rekommendera Filorga Time-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream, en riktigt bra ögonkräm som ger huden kring ögonen en riktig kick! Den hjälper till att reducera synbarheten av ålderstecken så som rynkor men även mörka ringar. Den främjar också chanserna till en uppstramad effekt vid regelbunden användning. Denna ögonkräm är perfekt för dig som behöver en piggare look.

Du baddar den försiktigt kring ögonen, inte för nära ögat bara, även det övre ögonlocket morgon och/eller kväll.

Denna ögonkräm fanns med som lucka nr 12 i vår julkalender, i en mindre storlek så man enkelt kunde prova på ifall man gillade den.