Gör dig redo för dejten - flawless hy med nya Master Camo Face Correcting Kit!

2017-01-31

Läs mer och se hur du bemästrar Maybellines hybridpalett med korrigerande färgpigment, täckande concealer och framhävande highlighter i-ett.

Vem drömmer inte om en flawless hy? Speciellt inför alla hjärtans dag och allt vad det innebär – dejt med en ny stjärna eller din sedan länge kära! Läs mer och se hur du bemästrar Maybellines hybridpalett med korrigerande färgpigment, täckande concealer och framhävande highlighter i-ett.


Master Camo Correcting kit finns i två olika nyanser. Paletten består av sex olika färger som hjälper dig att täcka, minska rodnad och neutralisera ojämnheter i ditt ansikte. För bästa resultat så används denna produkt efter applicering av primer och innan foundation.

Correct – färgkorrigera

Paletten i nyansen Light har sex färger och är upplagd i ett trestegssystem. Correct, Conceal och Highlight. Steg ett består av två olika nyanser av gul/grön som är till för att korrigera rodnad eller blemmor i ansiktet. Den kallare gröna/gula färgen kommer neutralisera den röda färgen i ansiktet.

Conceal – dölj skavanker

Det två Conceal-färgerna består av en lite varmare beige och en mer gulaktig beige. Den varmare beige är perfekt att använda under ögonen för att täcka och neutralisera mörka ringar. Den gul-beiga färgen är perfekt att täcka andra ojämnheter i ansiktet, men kan även appliceras över det andra färgerna för att få ett mer täckande resultat.

Highlight – framhäv ansiktsdrag

Till sist avslutar du din bas med Highlight, den kan appliceras antingen innan foundation på de områden du vill framhäva mer, eller efter för en mer glödande effekt.

Använd de färgkorrigerande krämerna. Grönt reducerar rodnad, appliceras med fördel vid näsvingar, på haka och i pannan. Den gula varianten reducerar grå, glåmighet och ger en ökad fräschör som generellt passar fint under ögonen.

Applicera concealer på områden där du vill dölja skavanker så som exempelvis mörka ringar under ögonen eller i ögonvrån.

Framhäv och konturera dina ansiktsdrag på ett smickrande vis genom att applicera en ljusreflekterande highlighter på högdagrar – kindben, näsben, överläppen, mitt på hakan. Den mörkare bronzervarianten kan du med fördel använda där du vill addera glow eller om du vill mejsla fram höga kindben exempelvis.

Redo!Maybelline Master Camo Correcting Kit finns i två nyanser, LIGHT och MEDIUM. Den appliceras bäst med en concealerpensel och tonas med fördel ut med en fuktad makeupsvamp för att undvika skarpa kanter och istället ge ett naturligt resultat!