Grattis på 1-årsdagen Biotherm!

2017-02-19

Biotherm firar 1 år hos oss på eleven, ett omtalat varumärke som i över femtio år gjort sig känt världen över för sina underbara kroppsprodukter och sin effektiva hudvård.

eleven ♥ Biotherm

Vi älskar Biotherm framförallt på grund av deras breda hudvårdssortiment som erbjuder något till alla! Oavsett hudtyp eller ålder så har Biotherm något för dig. Visste du att alla Biotherms produkter är baserade på Thermalplankton? Det är ett koncentrat av källvatten som hjälper till att stärka hudens försvar mot fria radikaler samt ger en balans till huden tack vare att det är rikt på spårämnen, mineraler och proteiner. Det är även härifrån Biotherm fått sitt namn, en kombination av orden Biolog och Thermalplankton.

  • Favorit: Biotherm Lait Corporel Body Milk - en ikonisk kroppsprodukt som kommit att bli en kultklassiker! Ett fuktighetsbevarande kroppslotion som förebygger torr hud och ger en fräsch doft av citrus. Psst, finns även i 400 ml till ett grymt bra pris, Biotherm Lait Corporel Body Milk, 400 ml.

  • Favorit: Biotherm Aquasource Everplump - Intensiv återfuktning och mjukhet till hyn? Eh, ja tack! En enda applicering utlöser tusen mikro-fuktighetsgivande droppar som frigör sina ultra-fuktighetsgivande ingredienser i huden. Detta är verkligen supercoolt, och fukt är ju A och O när det kommer till en välmående hud.

  • Favorit: Biotherm Skin Best Liquid Glow - En boost av lyster kan behövas efter en lång vinter. Denna unika torrolja är berikad med antioxidanter och hjälper till att ge en lysterboost samtidigt som huden känns mjuk.

  • Favorit: Biotherm Life Plankton Mask - Ett ganska nytt tillskott i Biotherm-familjen. En ansiktsmask med en extraordinär frisk geltextur som verkligen smälter in i huden. Denna nattmask innehåller algen Life Plankton som innehåller 35 olika vitaminer, mineraler och spårämnen som har en närande, fuktgivande och rogivande effekt på huden. Applicera på kvällen innan du går och lägger dig, vakna upp med en återfuktad hy full av lyster!

Vilken är din Biotherm-favorit?