Grattis på 1-årsdagen Yves Saint Laurent!

2017-02-06

Woop woop, hurra hurra! Nu har det gått ungefär ett år sedan vi välkomnade Yves Saint Laurent till eleven-familjen. YSL, skapat av den begåvade och passionerade designern Mr Yves Saint Laurent som ville göra saker annorlunda, väcka känslor, utmana och ändra spelreglerna. YSL karaktäriseras av ung och edgy lyx och vågar sticka ut med sina kontraster, precis vad vi på eleven gillar!

eleven ♥ Yves Saint Laurent

Här nedan har vi satt ihop fyra favoriter från varumärket, även om det är svårt att inte välja fler ;) YSL har tagit världen med storm med sina lyxiga, coola och innovativa produkter - och ja, vi på eleven har blivit hänförda vi också!

  • Favorit: Yves Saint Laurent Mon Paris EdP - En blommig chypredoft som känns modern, intensiv och sensuell som lanserades 2016 och som snabbt blev en storsäljare. Den har en fruktig och fräsch topp av jordgubbar, hallon, päron, apelsin, mandarin och bergamott. Hjärtat är blommigt med noter av pion, apelsinblom, spikklubba och två typer av jasmin. I basen finner vi två typer av patchouli, vit mysk, ambra, cederträ, mossa och vanilj. Mums säger vi bara!

  • Favorit: Yves Saint Laurent Face Palette Collection, The Street And I - Oh yes! Sätt färg på tillvaron med den nya rougen från YSL's vårkollektion. Den har en vackert glödande orange ton, idealisk nu när trenden Draping är igång, och den har en supercool förpackning!

  • Favorit: Yves Saint Laurent Touche Éclat - Det är klart vi inte glömmer den sanna skönhetsikonen Touche Éclat som blivit hyllad i många år. En concealer och highlighter på samma gång som beskrivs som "en revolutionerande multifunktionell lösning i strävan efter en felfri hy". Solklar favorit!

  • Favorit: Yves Saint Laurent Full Metal Eyeshadow - Mer metallic till folket! Den metalliska trenden har varit på gång ett tag och vi får liksom inte nog. Denna ögonskugga pryder ögonen med en kraftfull och intensiv färg som sitter på plats upp till 16 timmar och en metallisk finish som ger ett fräsch intryck.

YSL Spring Look 2017

Du har väl inte missat YSL's vårkollektion? Med färgsprakande läppar och ögon med en sotig eyeliner som matchas med asfaltsgrå, blommande orange eller vågade vita naglar. En vårlook med twist, helt enkelt! #thestreetandI