Hydra Filler från Filorga Laboratoires Paris

2017-11-28

Vi har provat Filorga Hydra Filler Mask samt deras ljuvliga ansiktskräm Filorga Hydra Filler Mat. Två produkter som båda är högpresterande och som hjälper till att boosta huden med nödvändig vård.

Filorga Hydra Filler Mask

Vi börjar med denna sheet mask. Här har Filorga tagit kraften av ett aktivt serum och koncentrerat det i en ansiktsmask som har en "second skin"-effekt. Vad hjälper denna sheet mask till med då?

Jo, den är först och främst otroligt uppfräschande samtidigt som den tack vare fuktgivande hyaluronsyra boostar huden med fukt, lyster och andra vårdande ingredienser vilket gör huden mjuk, smidig och lysterfylld. Masken i sig är gjord av innovativa fibrer som formar sig efter ansiktets konturer och formulan är en kombination av alla fördelar från deras ledande fuktkräm Hydra-Filler Pro-Youth Boosting Moisturizer tillsammans med aloe vera och NMF (Natural Moisturizing Factors).

Den är verkligen intensivt återfuktande och huden ser fräsch ut med härlig lyster på bara 15 minuter!

Filorga Hydra Filler Mat

Denna härliga ansiktskräm fungerar som en allround-kräm, vilket innebär att du kan ha den både morgon och kväll. Den är verkligen högpresterande och ger huden maximalt med fukt samtidigt som den jobbar porsammandragande, förebygger tilltäpptheter och reglerar talg. Den är helt fri från olja och är idealisk för dig med fet hud som vill ha mycket fukt, men den fungerar även perfekt som sommarkräm då den har en lätt formula som inte känns kladdig.

Den ger en matt finish som fortfarande är fräsch och utan att huden känns torr. Inte nog med att den boostar huden med fukt och reducerar glans, den verkar också lätt exfolierande för att främja en jämn, slät hud med mycket lyster.