IsaDora Viva Havana

2017-05-30

IsaDoras senaste kollektion heter Viva Havana och består av färgsprakande nagellack som enligt IsaDora är inspirerade av det legendariska Old Havana. Idag ska vi ta en titt på tre av dessa, alla tre i klassiska färger. Kollektionen är lanserad i serien Gel Nail Lacquer och ska hålla i en vecka.

  • Viva Red har jag målat på pekfingernageln och lillfingernageln. Lacket har en klassisk röd färg och täcker helt med ett enda lager.
  • Pink Cubana har målat på långfingernageln. Detta är en otroligt snyggt magentafärgat lack och även detta lack täcker med ett lager.
  • Cuban Coral bär jag på ringfingernageln. Lacket har en ljus korallfärg och har ett väldigt vackert skimmer. Lacket täcker med två lager.
Vill man ha längre hållbarhet på sina manikyrer ska man ändå applicera ett par lager även om vissa av lacken täcker med ett enda lager. Använd också IsaDoras Gel Lacquer topplack för bättre hållbarhet.

Jag prövade att testa vattenmarmorering med lacken för att se hur dessa beter sig. Jag kan säga att de här tre lacken funkar utmärkt till det. På pekfingernageln och lillfingernageln har jag använt det röda lacket Viva Red ihop med det korallfärgade Cuban Coral. På långfingernageln har jag kombinerat det rosa Pink Cubana ihop med Cuban Coral medan på ringfingernageln har jag kombinerat ihop alla tre lacken.