Klassiker från PACO RABANNE

2017-11-02

PACO RABANNE, ett varumärke som nog de flesta känner till vid det här laget. Paco Rabanne började som kläddesigner och lanserade sin första Haut Couture-kollektion redan 1964, en kollektion som rörde upp känslor i det traditionella modeklimatet då det var experimentella kläder gjorda av metall.

Året var 1969 när Paco Rabanne gjorde debut i doftbranschen, med en damdoft kallad "Calandre" som var svår att sätta fingret på med noter som t.ex jasmin, bergamot, ros, ekmossa, sandelträ och hyacint. Doften han nog är mest känd för är dock Paco Rabanne 1 Million EdT, som sedan launch 2008 varit toppsäljare bland Paco Rabannes dofter.

Frisk & Sensuell

Paco Rabanne 1 Million EdT beskrivs som frisk och sensuell och har länge varit en favoritdoft hos många och den ultimata gåvan att ge bort - då mottagaren sällan blir besviken. Du kan dessutom skriva in ett personligt meddelande på doften, läs mer om det här.

Toppnoter av blodmandarin och mynta blandas med ett sensuellt hjärta av ros och kanel. I en maskulin och varm bas finner vi amber och läder-ackord. En oemotståndlig doft!

Vibrerande & Fräsch

Några år efter 1 Million, närmare bestämt 2010, lanserades Lady Million. En vibrerande, sensuell och fräsch doft med både blommiga och träiga noter. Den beskrivs som kraftfullt förförisk och att den drar all uppmärksamhet till sig. Även denna går att gravera in ett personligt meddelande på!

Doften öppnar upp med noter av neroli, amalfi-citron och hallon som övergår i ett hjärta av jasmin, apelsinblom och gardenia. I en varm bas finner vi noter av patchouli, honung och ambra. De doftnoter som vi känner av mest i denna doft är hallon, honung och jasmin - kan det bli en bättre kombo?