Lancôme Absolutely Rôse vårlook 2017

2017-01-24

Vårlooken 2017 från Lancôme är här! Absolutely Rôse är en romantisk pastellsaga inspirerad av säsongens chica trender direkt från Paris.

Vårlooken 2017 från Lancôme är här! Absolutely Rôse är en romantisk pastellsaga inspirerad av säsongens chica trender direkt från Paris.


Pasteller hör våren till! Det har Lancôme verkligen tagit fasta vid med sin vackra vårkollektion Absolutely Rôse, som går i romantiska och mjuka nyanser i pastell. Looken präglas av rosenrosa och är inspirerad av säsongens chica trender direkt från kärlekens mekka Paris. Stråla ikapp med vårsolen i subtilt skimmer och fin lyster!

I Lancômes vårlook hittar vi bland annat den fina multipaletten La Palette La Rose. Den är skapad av makeupartisten Lisa Eldridge som bland annat är känd för att försköna all världens celebriteter. Med dess 6 ögonskuggor, 2 läppstift och 1 balm i ljuvliga pasteller är det svårt att inte låta vårkänslorna ta över. Våra favoriter är den rosa och den mintgröna nyansen som du kan göra en sockersöt look utav bara som de är. Mixa dem med silver och de mörkare nyanserna för att få till en mjuk vårsotning.

Till läpparna? Parisian Lips Le Stylo ger dina läppar en mjuk och semimatt färg som ger ett naturligt intryck. Det är en två-stegs-penna där steg ett är att applicera den krämiga cushion-texturen längs läppkonturen för att sedan använda pennans andra del att applicera på de inre delarna av läpparna. På så sätt får du en naturligt fyllig läpp, och du har fyra våriga nyanser att välja mellan!

Och lookens huvudnummer – La Rose A Poudre – är ett fint löspuder i subtil rosa nyans med diskret highlighter-skimmer. Inspirerat av 50-talets franska löspuder, med en romantisk touch tack vare den nätta tygrosen inuti den lilla asken i vacker vintage-stil. Svep löspudret över hela ansiktet – eller på ansiktets högdagrar som du vill framhäva – och kanske på dekolletage och armar om du bär en urringad eller ärmlös dress. Då får du den där fantastiska lystern du hittills bara kunnat drömma om! (Ja okej, nu har vi verkligen blivit helt till oss av den parisiska känslan här! Men visst är det ljuvligt? Så ljuvligt!!!)


Se alla produkter i Lancôme Absolutely Rôse 2017 här.