Lancôme Week of Happiness - rengöringar i specialstorlekar

2017-05-15

Dag nummer två av Lancômes Week of Happiness fokuserar vi på rengöring i specialstorlekar! Dessa rengöringar säljs normalt sett bara som i storleken 200 ml, men finns nu att köpa i 400 ml till väldigt bra pris dessutom.

Vi har valt att fokusera på två av dessa, nämligen Lancôme Tonique Confort Rehydrater Toner och Lancôme Eau Micellaire Douceur.

Eau Micellaire Douceur

Denna är ett måste-ha för alla som använder sig av mejk eller bara vill ha en effektiv rengöring! Detta är nämligen en expressrengöring och den hjälper till att avlägsna alla typer av makeup för ansikte, ögon och läppar. Den är berikad med fransk ros, stjärnanis och vit lotus - dessa ingredienser hjälper till att skydda, återfukta och balansera huden. Den har en mild men typisk "Lancôme-doft", man kan känna en subtil hint av blom.

  • Passar alla hudtyper.
  • Har en toner-konsistens, dvs nästan lite som vatten.

Tonique Confort Rehydrater Toner

Denna toner är till för att rengöra och återfukta din hud ytterligare efter rengöring nummer ett. Det är tillexempel idealiskt att kombinera denna toner med ovan rengöring! Den är berikad med mandelfrö- och honungsextrakt som är två ingredienser som hjälper till att mjuka upp samt ge en lugn känsla till huden. Din hud känns ren, fräsch och återfuktad på samma gång! Även denna har en mild, lite blommigare doft.

  • Passar torr & känslig hud.
  • Har en konsistens som känns som en blandning av en toner och en lotion.