Makeuptrend 2017: Color Pop

2017-01-25

Trendrapport direkt från catwalken: Experimentera med färg! En färgklick som detalj eller kör all in på färgtema.

Trendrapport direkt från catwalken: Experimentera med färg! En färgklick som detalj eller kör all in på färgtema.

En stor trend i vår är att liva upp din sminkning med en pigg och glad färg! Färger syntes på catwalken när bland andra Louis Vuitton, Christian Siriano och Nina Ricci visade sin vårkollektion. Slå på stort med ett gul ögonskugga som Sportmax gjorde, eller en bred blå eyeliner inspirerad av 60-talet.

Till min blåa eyeliner look har jag använt mig av NYX Ultimate Shadow Palette i Brights. För att få skuggan att fastna bättre och få en mer skarp look så använde jag NYX Eyeshadow Base i vit. På läpparna har jag Nyx Butter Lipstick i färgen "Fun Size". Naglarna är målade i "Keeping Suzi at Bay" från OPI. Lösögonfransarna jag har på mig är från Sweed Lashes, i modellen Boo.

För att skapa min varma gul-orangea look använde jag mig utav .FÄRG Hyperflex Shadow i färgerna "Citron" och "Glögg". Läppstiftet är Revlon HD Lipstick i färgen "Orchid", som är toppat med ett läppglans från Idun. Den pigga färgen på naglarna är nagellacket "Lara" från Zoya. Lösögonfransarna är även i den här looken från Sweed Lashes, men denna gång i modellen 3D Beroe.