Midsommarlook med Clarins

2017-06-11

Snart är det Midsommar och då passar en mjuk sotning perfekt! Hela denna look är dessutom skapad med produkter från Clarins.

Till min bas har jag använt True Radiance Foundation SPF 15 i nyansen 108 Sand tillsammans med Clarins Instant Concealer i nyansen 02. För extra highlight använde jag Clarins Palette Instant Light Radiance Boosting Complexion Base i nyansen Champagne. För att fästa mejken använde jag Clarins Skin Illusion Loose Powder i nyansen 105!

För att ge min ansiktet en fräsch rodnad adderade jag lite rouge, närmare bestämt Clarins Blush Prodige Illuminating Cheek Colour i nyansen 02 Soft Peach. För contouring använde jag Clarins Face Contouring Palette, den är verkligen perfekt för att framhäva och markera ansiktets konturer med sina tre olika nyanser och den medföljande borsten, som är riktigt mjuk och härlig.

Till ögonen har jag använt mig av Clarins 4-Colour Eye Shadow nummer 05 Smoky. Här skapade jag en mjuk sotning med lite extra silver från mitten av ögonlocket mot ögonvrån. I vattenlinjen har jag använt den blå nyansen i Clarins 4-Colour All-In-One Pen, en riktigt häftig produkt som verkligen är multifunktionell med 3 nyanser för ögonen och en nyans för läpparna. Jag målade fransarna med Clarins Supra Volume Mascara och adderade ett par lösögonfransar.