Möt varumärket Cremorlab

2017-10-22

Lyxig, innovativ hudvård från Sydkorea; Cremorlab erbjuder banbrytande hudvårdsprodukter baserade på ett berömt, patenterat termalvatten. Detta kallar de själva för "T.E.N", som står för Thermal Water Therapy, Eco-Energy och Natural Nourishment.

Vad är speciellt med detta termalvatten?

Detta termalvatten innehåller nämligen en ovanligt hög koncentration av mineraler. Detta gör att den har en återfuktande och återhämtande effekt på huden. Det är hämtat från långt under jordskorpan, faktiskt så långt ned som 1100 m under havsytan vid en liten by som heter Geumjin i Gangwon-provinsen, Sydkorea.

Hemligheten bakom termalvattnets egenskaper är att det har en sällsynt sammansättning av mineraler i sin renaste form vilket är resultatet av en naturlig reningsprocess som pågått under flera miljoner år. Några av Sydkoreas främsta hudkliniker har gjort kliniska studier och bevisat termalvattnets förmåga att förbättra olika typer av hudproblem samt främja chanserna till en hälsosam hud.

Cermorlab är Sydkoreas första, och hittills enda, termalvatten-baserade hudvårdslinje.

Favoriter från Cremorlab

Även om Cremorlab är ett relativt nytt varumärke hos oss så har vi, och ni, redan hittat favoriter. Vi tänkte presentera tre av dem;

Cremorlab T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence
Denna härliga essens har blivit en kultklassiker i K-Beauty-världen och är Cremorlabs absoluta bästsäljare. Den innehåller den patenterade T.E.N-ingrediensen och hjälper till att återfukta på djupet, förbättra hudens textur, reducera synlighet av porer och bidrar till en jämnare hudton. Den passar alla hudtyper, även den känsliga!

Cremorlab T.E.N. Cremor Shadow-off Eye Cream
En helt fantastisk ögonkräm! Den hjälper till att reducera synbarheten av mörka ringar, fina linjer och rynkor samtidigt som den främjar en ökad elasticitet. Den innehåller den patenterade T.E.N-ingrediensen tillsammans med aloe vera för att mjukgöra, återfukta och verka rogivande.

Cremorlab Hydro Plus Snow Falls Melting Cream
Den här ansiktskrämen verkligen smälter in i huden! Är du i behov av en rejäl fuktboost så är det denna du ska ha. Den är intensivt återfuktande, mjukgörande, rogivande och främjar en förbättrad spänst i huden - och allvarligt, den smälter verkligen in. Den har dessutom en ljuvlig och lätt blommig doft som får sinnena att slappna av.