Ögonmejk med 3INA

2017-06-04

Har du hört talas om 3INA? Det uttalas "Mina" och är ett italienskt makeup- och hudvårdsmärke som verkligen följer trenderna och erbjuder skönhetsprodukter med fokus på hög kvalitét, massor med pigment och lyxiga texturer - men till priser som är snälla mot plånboken.

Här har jag skapat en enkel ögonmejk som passar oavsett tillfälle med deras The Automatic Eye Pencil i nyansen 307 som har en gnutta glitter i sig, och applicerade den under ögonen. Jag toppade detta med en vinge gjord med The Pen Eyeliner och The Lenghtening Mascara. Depend Eyelashes Rebecka fick bli lösögonfransarna till denna look!

Mejk nummer två blev en fräsch sommarlook, gjord med deras The Cream Eyeshadow i nyansen 301, en väldigt pigmenterad, krämig skugga som är som en lätt, len mousse. Den torkar sedan och sitter då på plats hela dagen - den är dessutom vattenfast, så en oljebaserad makeupremover rekommenderas till denna! Till den härligt gula färgen valde jag att göra en liten vingad eyeliner i rött med The Color Eyeliner i nyansen 505 som är lite metallisk i finishen. Jag har toppat looken med Depend Eyelashes Rebecka.