OPI Fiji - Del 2

2017-04-11

För ett litet tag sedan visade jag er ett minipack med lack från OPI's Fiji kollektion. Idag tänkte jag visa fyra nya lack från samma kollektion, tre färggranna och ett neutralt.

Vi börjar med att titta på det neutrala lacket I can never hut up. Det här är ett perfekt lack om man vill vara lite anonym med sina naglar samtidigt som man fortfarande har lite stil. Lacket har ett diskret grönt skimmer som endast dyker upp om solen får lysa på naglarna. Väldigt snyggt! Lacket kan täcka med ett lager men jag bär två lager på bilderna.

Exotic birds do not tweet är ett gult lack som inte bara är perfekt till påsken men också till sommaren. Lacket täckte med två lager.

Det orangea lacket No Tan Lines kan jag tänka mig bära när som helst! Det är bara så härligt färgstarkt! Jag kommer dock troligtvis att bära det mest under sommaren. På bilderna nedan bär jag tre lager.

Det blåa lacket Super Trop-I-Cal-I-Fiji-Istic bär jag just nu. Färgen är djup och ganska stark. Ett härligt lack, helt enkelt! Jag bär ett par lager på bilderna.

Jag gillade kontrasten mellan det gråa neutrala lacket och de tre färgstarka lacken så jag tänkte att I can never hut up skulle kunna fungera som en perfekt bas till de andra tre lacken. Jag började därför måla naglarna med det gråa lacket och målade sedan blommor över detta med de färgstarka lacken.