OPI Fiji - Del 3

2017-04-20

Idag tänkte jag börja i omvänd ordning genom att först visa er vilken kombination jag har gjort med dagens lack för att sedan titta på vilka lack jag har använt för manikyren nedan. Alla dagens lack kommer från OPI's kollektion Fiji och jag gillar allihopa nästan lika mycket. Jag har en favorit dock, läs nedan vilken ;)

Fiji är OPI's vårkollektion som består av 12 lack i fantastiskt fina färger. Färgerna har också lanserats med en Infinite Shine formula för de som föredrar det.

OPI - Coconuts over OPI är den hudfärgade basen som jag använde för prickmanikyren ovan. Två lager täcker naglarna fullständigt.

OPI - Suzi without a paddle är det ljusblåa lacket som jag använde till en del av prickarna på den första manikyren. Det är en trevlig färg som passar perfekt till våren. Två lager använde jag för manikyren nedan.

OPI - Polly want a laquer? heter det lavenderfärgade lacket. Färgen är mjuk och fin och lacket täcker med två lager.

OPI - Do you sea what I sea är ett fantastiskt vackert blått skimmer. Detta skulle kunna vara ett av de vackraste lacken i den här kollektionen om man gillar blåa lack. Lacket täcker med två lager.