Så fungerar Browfood Ultra Fine Pencil Duo

2017-09-20

Det finns i dagsläget mängder med brynprodukter, bara eleven erbjuder ett sortiment av ungefär 360 st olika ögonbrynsprodukter - galet många! Men just Browfood Ultra Fine Pencil Duo sticker ut ur mängden... Denna brynduo innehåller två olika nyanser, en ljusare och en mörkare för att du enkelt ska kunna matcha dina bryn och skapa en snygg toning på brynen. Något som är extra bra med denna brynduo är att själva stiftet är lite hårdare än vad man är van vid, vilket gör att du enkelt kan skapa illusionen av "strån" utan att stiftet går av lika lätt som när stiftet är mjukt.

Ultra Fine Pencil Duo är också berikad med nano-peptid-komplex och grönt te-extrakt vilket gör att pennan ger både näring och vård till brynen. Jag tycker att denna duo gjorde det superenkelt att ge brynen en naturlig färg och look!

Utan produkt alls.

Markera "svansen" av brynet med den mörkare nyansen.

Applicera den ljusare nyansen längre fram i brynet och blanda ihop nyanserna för ett naturligt resultat.

Voilá!

Jag provade även den nya Lashfood Conditioning Chamomile Eye Makeup Remover som är en två-fas-remover för att enkelt få bort all typ av ögonmejk, inklusive vattenfast mascara. Den har en väldigt mild doft och kamomill hjälper till att vårda fransar och bryn under borttagningen. Jag gillar denna remover jättemycket, särskilt de dagar jag har tung makeup. Den tar smidigt bort mejken utan att lämna en oljig hinna vilket många andra två-fas-removers kan göra. Ett tips är att applicera lite remover på två bomullspads och placera dem över ögonen i några sekunder och svep sedan bort din makeup!