Så funkar Ciaté Glitter Flip

2017-12-17

Nu är det vinter och om det är något vi behöver är det banne mig glitter. Det finns få saker som piggar upp så mycket! Ciaté Matte Metallic Glitter Flip är en ny produkt som ganska nyss landat här i shoppen hos eleven och är du sugen på något kul att sätta på läpparna är detta en produkt du ska spana in lite extra. Kanske något till nyår?

Jag har testat två färger av Ciaté Glitter Flip - Fortune och Iconic. Båda färgerna är definitivt min tekopp - lite sådär knasiga men bärbara färger. När jag bär toner som dessa gillar jag att smälla på med riktigt sotiga ögon, typ go big or go home. Snyggt är även att para ihop med ett par fluffiga lösögonfransar och en skarp eyeliner.

Fortune och Iconic. Som du säkert ser är Fortune en varm typ fantasy-plommon-lila medan Iconic är en mörkt blålila färg. På bilden ser du hur de ser ut helt nyswatchade, alltså innan vi flippat dem till glitter.

Ciaté Glitter Flip i Fortune - flippad och klar. Jag tycker helt klart att dessa blir finast om man applicerar i ett tunt lager, låter torka någon minut eller två, sedan pressar du ihop läpparna. Om du väntar i flera minuter eller har för tjockt lager kommer effekten inte fram lika fint. Om du precis som jag är en långsam läppstiftmålare rekommenderar jag att du börjar med konturerna och sedan fyller i resten. Det blir absolut snyggast.

Ciaté Glitter Flip Iconic - flippad. Detta är defintivt min favorit av de två, mest eftersom färgen är lite lite knasigare. Det är inte en färg man ser varje dag.

Det absolut finaste med dessa är egentligen att du väldigt lätt får till en schysst glitter-look och med bara en produkt. Sitter som ett berg gör de också, det krävs alltså mer än några kyssar eller lite mat för att ta bort dem. Har du för tjocka lager kan det hända att du får lite glitter i munnen, detta lärde jag mig den hårda vägen. Så tunna lager, låt torka 1-2 minuter och sedan är du fabulös.

Nu är det såhär att dessa inte alls blir rättvisa på bild, de är liksom sjukt mycket snyggare än vad mina bilder visar, därför tycker jag att du ska spana i videon Saga gjorde häromdagen. Där kommer de verkligen till sin rätta och de ser dem i sin fulla prakt!