Skimrande look med Pixi

2017-05-02

Dagens gästbloggare är Jannike, @jannikeviveka på Instagram, som med sin passion för makeup, framförallt läppstift, fixat en vacker, skimrande look med hjälp av produkter från Pixi.


Här har jag preppat ansiktet med med ansikts- samt ögonkräm och primer för att se hur skillnaden blir utan och med Pixi by Petra-produkter.

Efter att ha lagt foundation, concealer och puder är det dags för min nya favorit Book of Beauty Contour Creator Palette. Jag använder just nu den paletten oftare än min förra favoritpalett från Anastasia - tycker att dessa färger passar mig som är blek som ett spöke MYCKET bättre. Vid urringat shadear jag även till nyckelbenen och lägger highlighter.

Jag ville testa en superskimrig ögon- och läpplook med alla nyanserna som finns i Fairy Dust Favourites, Metallic Warmth. Själva förpackningen är perfekt att t.ex ta med sig på resa då alla färger sitter ihop. Du skruvar helt enkelt bara av toppen på just den nyansen du vill använda. Produkten är lös och mycket pigmenterad, så rekommenderar att bara ta ytterst lite produkt på borsten innan du applicerar för att inte riskera att allt flyger runt och sätter sig där du inte vill ha det.

Fairy Dust Favourites, Metallic Warmth

På läpparna ville jag ha lite plutkänsla i mitten, så efter att ha målat hela läppen med Classic Red duttade jag på den ljusaste nyansen i Fairy Dust Favourites. Resultatet blir en skimrande och sotig look för fest - eller varför inte för jobbet när du vill vara extra flott!

Fullständig produktlista:

ANSIKTE

ÖGONBRYN

ÖGON

LÄPPAR