Sophia testar Clarins!

2017-03-01

Det har kommit lite nyheter från Clarins och hudterapeuten Sophia har testat två av dem, en ljuvlig ögonkräm och en fuktboostande ansiktskräm. Läs om vad hon tycker om dem nedan!


Clarins Multi-Active Instant Eye Reviver

Med ögonkrämer kan det vara lite trixigt att hitta en som man verkligen tycker hjälper. Jag har problem med att jag kan få lite torrhetslinjer och jag kan känna mig lite svullen när jag går upp på morgonen. Multi-Active Instant Eye Reviver har sådär perfekt lagom konsistens, den är varken för tjock eller för tunn och tas lätt upp av huden så att man snabbt kan lägga på smink efteråt. Huden kändes och såg slätare ut redan efter några användningar, och den har blivit generellt mer mjuk och följsam utan någon stramande känsla alls som jag ofta upplevde tidigare.

Det starkaste argumentet för Multi-Active Instant Eye Reviver skulle jag dock säga är den supersköna metall-applikatorn. Nog för att jag redan lägger x antal många minuter på min hudvårdsrutnin men med den här ögonkrämen blir det verkligen som en ritual (kan helt seriöst stå i över 1 minut/sida), den är så himla skön! Perfekt på morgonen när man behöver lite extra hjälp att väcka huden (och sig själv).

Clarins Hydra-Essentiel Creme Very Dry Skin

Men alltså WOW vilken härlig kräm! Min hud går lite åt det torra hållet men detta var första gången jag testade på en kräm som var gjord för en riktig torr hud. Konsistensen är som en drömmig, vispad mousse som smälter över huden (ja, det må låta klyschigt men det är verkligen sant!) och absorberas upp på sekunder. Huden blir supermjuk, smidig och med en frisk känsla.

Doften är väldigt behaglig, om man använt sig av Clarins HydraQuench-produkter tidigare så kommer man att känna igen sig. Jag skulle absolut rekommendera Hydra-Essentiel Creme Rich, den passar även för den som inte är jättetorr, utan även till en mer normal/torr som jag, känner man att den är för rik för att ha på dagen så kan använda den som en extra lyxig nattkräm för att boosta huden med lite extra fukt under skönhetssömnen.