Studentmakeup med Milani

2017-05-15

Studenttiderna är snart här och kanske är det lite tight i plånboken i dessa tider - vad passar inte bättre då än en fräsch studentmejk gjord med hjälp av Milani Cosmetics, varumärket som erbjuder kvalitét till plånboksvänliga priser?

Min bas är gjord med Milani Conceal & Perfect Liquid Foundation i nyans 05 Warm Beige, perfekt eftersom den ger både foundation och concealer i ett. För ett vackert glow highlightade jag med Milani Strobelight Instant Glow Powder i nyansen Sun Glow och avslutade basen med ett par rosiga kinder med hjälp av Milani Rose Powder Blush. Hur fin är denna rouge?

Jag valde att göra en sminkning med fokus på rosa och guldiga nyanser tillsammans med en brun skuggning- Till detta har jag använt Milani Fierce Foil Eyeshine i nyansen Florence. Denna ögonskugga är väldigt krämig och lätt att jobba med, den ger dessutom ett fint skimmer till ögonlocket. Jag applicerade sedan en svart ögonpenna för att framhäva min fransrad och avslutade ögonlooken med Eylure Lengthening Eyelashes, N° 080.

På läpparna har jag Milani Color Statement Lipstick i nyansen Matte Naked som jag toppade med den fina highlightern från Milani.